سرکه سیب یک ماده غذایی مفید و پر کاربرد میباشد که دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن است از جمله خواص سرکه سیب می توان به کاهش وزن و سلامت متابولیک آن، بهبود کنترل قند خون، سلامت قلب، خواص ضد میکروبی سرکه سیب، سلامت پوست و ده ها فایده دیگر اشاره کرد. در این میان سرکه سیب برای تنظیم قند خون بسیار مفید و کاراست . اسید استیک موجود در آن از بالا رفتن قند خون جلوگیری می کند و باعث شده است که کنترل قند خون با سرکه در علم پزشکی و طب سنتی به اثبات برسد.
تیم رژیم غذایی زاهدی دایت، با رژیم های مختلف غذایی برای گروه های مختلف درمانی، تلاش بر رسیدن به سلامت با تغذیه سالم را دارد. برای دریافت انواع رژیم غذایی رژیم های کودکان، رژیم مادران باردار، رژیم افراد دیابتی همه و همه جزو خدمات زاهدی دایت می باشد. 09120792957
قابل ذکر است که سرکه سیب، دیابت را درمان نمی کند بلکه فقط به کنترل قند خون در بدن می انجامد و با کاهش و تنظیم قند خون از خطرات جدی برای فرد بیمار جلوگیری می کند. سرکه سیب به عنوان یک مکمل کاملا بی خطر در درمان دیابت است نه داروی درمان آن. در ادامه بیشتر راجع به فواید و مضرات استفاده از سرکه سیب در کنترل قند خون برای بدن صحبت خواهیم کرد.
فواید سرکه در کنترل قند خون
سرکه به ویژه سرکه سیب، به دلیل ترکیبات فعال موجود در خود، می تواند در کاهش قند خون و بهبود حساسیت به انسولین مفید باشد. همچنین مصرف سرکه سیب می تواند افزایش ناگهانی قند خون پس از مصرف وعده های غذایی را کاهش دهد. این ویژگی برای افراد یابتی نوع دو نیز بسیار مفید است. سرکه ممکن است حساسیت بدن به انسولین را کاهش دهد که یک مشکل رایج در افراد دیابتی نوع 2 است.
مضرات سرکه در کنترل قند خون
درست است که گفته می شود سرکه سیب می تواند به کنترل قند خون کمک کند اما مصرف بدون رعایت برخی نکات نیز می تواند برای افراد مشکلاتی به وجود آورد. مانند مشکل آسیب دیدن دندان ها که اگر سرکه به صورت مستقیم و غلیظ مصرف شود می تواند به مینای دندان آسیب برساند و یا اینکه مصرف سرکه به صورت ناشتا یا در مقادیر زیاد می تواند باعث تحریک معده و بروز مشکلات گوارشی مانند سوزش معده یا زخم معده شود.
مصرف سرکه ممکن است با داروهایی که برای کنترل قند خون یا فشار خون مصرف می شود تداخل ایجاد کند و فرد را دچار مشکل کنند پس بهتر است که افرادی که داروی دیابت مصرف می کنند قبل از مصرف سرکه سیب با پزشک خود مشورت نمایند. مصرف زیاد سرکه ممکن است باعث کاهش سطح پتاسیم در بدن شود که با ضعف عضلانی و یا خستگی همراه است.
کاهش وزن و تاثیر آن بر قند خون
یکی از دلایلی که می تواند بدن را به سمت بیماری دیابت سوق دهد، وجود اضافه وزن و چاقی می باشد. چاقی و اضافه وزن بر دیابت نوع 2 بسیار اثر دارد و باعث حساسیت بدن به انسولین می شود. سرکه سیب می تواند با اثر گذاری خود روی کاهش وزن، از این حساسیت ها کاسته و به کمک درمان دیابت نوع 2 برود.
جمع بندی:
سرکه به ویژه سرکه سیب می تواند به عنوان یک مکمل غذایی در کنترل قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 و حتی افراد سالمی که در معرض بیماری دیابت هستند اثر گذاشته و با کاهش قند خون بعد از مصرف غذا حساسیت به انسولین را کم کنند. با این حال بهتر است که در مصرف سرکه سیب محتاطانه عمل کرد تا دچار عوارض ناشی از مصرف قند خون نشد. تیم زاهدی دایت با استفاده از علم نوین پزشکی و طب سنتی، در تغذیه درست و اصولی افراد خانواده تاثیر گذار است و با رژیم افراد دیابتی توانسته است به کاهش و کنترل دیابت در افراد مبتلا به آن جلوگیری به عمل آورد. جهت اطلاع از پکیج های رژیم زاهدی دایت و یا دریافت مشاوره رژیم های خاص انلاین غیر حضوری خود می توانید به سایت مراجعه و یا با شماره های زیر تماس حاصل نمایید. 09120792957
سوالات متداول:
آیا سرکه می تواند جایگزین داروهای دیابت شود؟
خیر، سرکه مکمل غذایی است نه داروی درمانی. سرکه فقط میتواند نقش کنترل کننده در بیماری دیابت را ایفا کند.
بهترین زمان مصرف سرکه برای کترل قند خون چه زمانی است؟
قبل از وعده های غذایی است تا از افزایش قند خون پس از غذا جلوگیری کند.
آیا مصرف سرکه عوارض جانبی دارد؟
بله مصرف زیاد یا غلیظ سرکه می تواند باعث مشکلات گوارشی چون سوزش معده، آسیب به دندان ها و کاهش سطح پتاسیم خون شود.